Wie ben ik?

Mijn naam is Tommy Venken, na verscheidene jaren in de bedrijfs- en horeca wereld de dagelijkse stress "aan den lijve" ondervonden te hebben, begon het besef te groeien dat mensen in onze huidige maatschappij een groeiende behoefte hebben om te ontstressen en eens tijd moeten nemen voor zichzelf.

In deze hectische tijden geef ik in een huiselijke sfeer een verwenmoment voor klanten.

Wellbeing staat in het belang van het welzijn van de klanten. In veilige handen worden geest en lichaam weer in balans gebracht. Hierbij worden ook blokkades en spanningen van het lichaam weggewerkt.

Tommy Venken

Na een deugddoende massage voelen klanten zich als herboren en weer opgewassen tegen de druk van alle dagen.

Met deze ingesteldheid draag ik zorg voor mijn klanten. Klanten zijn geen nummer, elke klant krijgt een persoonlijke begeleiding. Moest er een therapeutisch probleem zich naar boven brengen dan werken we daar verder aan tijdens de behandeling.

Tommy Venken is een erkende massagetherapeut, diploma toegewezen door BMF (Belgische Massage Federatie)

Tommy biedt een grote verscheidenheid in massages, zowel therapeutisch als ontspanning, kortom is hij een all-round massagetherapeut.

Wat klanten zeggen

Wellbeing by Tommy is echt top! Eindelijk ben ik verlost van mijn rug en nekpijn. Het voelde precies aan alsof ik zweefde op de massagetafel. Zalig!

Elke V.

Op aanraden van een kennis ben ik naar Tommy gegaan voor een therapeutische massage. Na de massage was mijn nek- en rugpijn aanzienlijk verlicht en nu ga ik regelmatig terug naar hem. Het is zalig om iemand te hebben die de aanhoudende pijn kan verlichten en weet waar die mee bezig is.

Nancy M.

Vanaf november ben ik in behandeling bij Tommy als fibropatiënt, na 3 fibromyssages voelde ik al meteen een verschil. Langzaamaan gingen mijn spieren zich ontkrampen en kon ik weer recht stappen. Nu kom ik één keer per maand naar Tommy voor een behandeling. Want ben ik dankbaar dat ik Tommy heb leren kennen. Zijn handen zijn voor mij goud waard. Dank u Tommy!

Ann A.

Genoten van een heerlijke ontspannende én losmakende massage. Wellbeing by Tommy is een absolute aanrader! Volgende maand ben ik er weer voor een rustgevende massage.

Angie H.

Bij Tommy ben je geen nummer maar wordt je behandeld als persoon. Elke keer ga je met een goed gevoel naar buiten en ben je helemaal tot rust kunnen komen. Tommy heeft een enorm goede kennis van het lichaam en dat merk je ook aan de manier waarop hij je behandelt en je verlost van aanhoudende pijnen.

Kristof D.V.