Release massage

Massage en coaching in één praktijk is wellicht niet voor iedereen een logische combinatie. Massage is gericht naar het lichamelijke en coaching is voornamelijk op het geestelijke gericht. In de Oosterse geneeskunde is deze combinatie heel logisch, een holistische benadering van het lichaam zorgt voor een krachtige mix.

Massage

Massage is een ideale manier om te ontspannen, maar het is meer dan pure ontspanning. Het doet het bloed doorstromen, waardoor spieren en andere weefsels sneller kunnen herstellen, afvalstoffen worden afgevoerd. Massage heeft daarnaast ook nog een heel andere werking, het doet de energie door het lichaam stromen en maakt eventuele blokkades in die energie vrij.

Vele mensen gaan dag in dag uit gebogen onder voortdurende pijnen in het lichaam, hoofdpijn, rugpijn, slapeloosheid... De diagnose die dan vaak gemaakt wordt is stress.

De mensheid is veranderd, ons verstand heeft de overhand genomen. We voelen niet meer, we denken nog alleen maar. Onderschat de kracht van emoties. Door de emoties weten we geen raad meer en slaan we ze onverwerkt op in ons lichaam. Ons lichaam is de vertaling van deze emoties, dit resulteert in lichamelijk klachten.

Een lichaam spreekt boekdelen en kan als het ware gelezen worden. Afhankelijk van wat uw lichaam vertelt, wordt een samenstelling gemaakt van de nodige therapieën die bij u passen.
Er wordt niet enkel een oplossing aangeboden, we zoeken dus ook naar de oorzaak.
Iedere therapie behandelt een andere oorzaak.

Coaching

Coaching wordt vooral aangeboden aan mensen die, om wat voor reden da ook, het gevoel hebben hun grip op het leven te verliezen of al verloren hebben. Mensen die het gevoel hebben geleefd te worden in plaats van zelf te leven. Mensen die leven met angst of een negatief zelfbeeld hebben. Mensen die graag verandering willen, zeker als er iets is dat hen tegenhoud en niet weten hoe je dit kan doorbreken. Er kan vanalles zijn dat je tegenhoud.

Van sommige blokkades ben je bewust, anderen zijn onbewust. Dat is net zoiets als ademhalen, dat doe je dan onbewust. De bewuste blokkades kunnen we natuurlijk verwijderen omdat we ze herkennen. Maar vaak zijn juist de onbewuste blokkades de grootste stoppers in ons leven.

Bij coaching gaat het vooral om de vraag: wat wil ik en hoe ga ik dat bereiken? Je gaat leren om jezelf te zijn en naar je innerlijke luisteren. Het geluk terug te vinden, tevreden te zijn en opnieuw van het leven te kunnen genieten. Kernwoorden hierbij zijn praktisch, gelijkwaardig en respectvol.

De aard van de belemmering bepaalt de werkwijze om je te helpen het doel te bereiken. Er wordt niet gevraagd pijnlijke ervaringen opnieuw op te roepen en te leven, maar het is wel nodig om sterker te worden en zo een betere verwerking met zich mee te brengen.

Holistische benadering

Deze benadering, zoals die in de Oosterse geneeskunde, is een combinatie van massage en coaching. Het is een bepaalde manier van kijken naar het lichaam. Lichaam en geest gaan nauw met elkaar samenhangen en dat is ook zo voor de organen, die door energiebanen onderling met elkaar verbonden zijn. Een blokkade in deze energiebanen doet klachten ontstaan. Er wordt dus veel breder gekeken, dan naar klachten alleen.

Klik hier voor tarieven.Wellbeing by Tommy biedt geen erotische massages aan!
Gelieve dit te respecteren en hiervoor geen contact op te nemen. Alvast bedankt.